Lytte-visdom

"Listening is the oldest and perhaps the most powerful tool of healing.  It is often through the quality of our listening and not the wisdom of our words that we are able to affect the most profound changes in the people around us.  When we listen we offer sanctuary for the homeless parts within the other person. That which has been denied, unloved, devalued by themselves and others. That which is hidden. When you listen generously to people, they can hear the truth in themselves often for the first time."

Hvad lytter du til? Hvordan lytter du?

Citatet er af Rachel Naomi Remen, set i det udmærkede Emerge Newsletter fra Newfield Network. Hvis du interesserer dig for f.eks. coaching, kan jeg anbefale at abonnere på det. Det kommer én gang i måneden, og har tit nogle ganske interessante vinkler (omend det kan blive lidt frelst til tider). Skriv dig op til nyhedsbrevet her

Sidste 5 indlæg i citater, coaching

Leave a Reply