On blogging

Kristian Levring Madsen har lavet en analyse af de mest populære blogs i Danmark, Norge og Sverige – og hvilke forskelle der er (baseret på Twingly’s liste over mest populære blogs). Han kommer bl.a. med påstanden at blogmiljøet i Norge og Sverige er flere længder foran det danske. Og det er jeg bestemt ikke uenig i (men så er det selvfølgelig spørgsmålet hvad man måler efter etc.).

Og nu vi er ved top-blogs, så er der også meget godt at finde på 2008 Weblog Awards, hvor vinderne er fordelt på 48 forskellige kategorier. Så der er noget for enhver smag, lige fra best military blog, best education blog, best asian blog, best up and coming blog osv. osv.

Sidst, men ikke mindst, har Alisa Miller på Online Universities lavet en liste med titlen “100 Blogs that will make you smarter“, ligeledes inddelt i kategorier såsom Politics, Technology, Higher Education,  Literature mv.

Sidste 5 indlæg i blogging

Tags: ,

One Response to “On blogging”

  1. Hej Kristoffer

    Godt at du er enig :-) Og jeg giver dig helt ret i, at der er meget forskel på, hvad man måler efter. Og EGENTLIG er jeg heller ikke sikker på, at Twinglys liste giver et retvisende billede. Jeg ville i hvert fald hellere lave opgørelsen efter antallet af læsere. Men det er bare (så vidt jeg ved) ikke muligt at opdrive sådan en liste i Danmark. Så derfor blev det vha. Twingly, der jo i hvert fald opgør giver mulighed for at sammenligne efter ens kriterier på tværs af landegrænser.

    Mvh. Kristian

Leave a Reply